Autorijschool contact gegevens.

Autorijschool Frank van der Veen
Uw rijsinstructeur:         Frank van der Veen
Adres:                               Doorsneeweg 28
Postcode / Plaats:          9663HJ, Nieuwe Pekela.

Mobiel:         06-25412910
Vaste lijn:     0597-850226
Website:       www.frankvdveen-nl

Speciaal voor nieuwe klanten en bestaande klanten, hebben we op onze website de mogelijkheid om uw telefoonnummer achter te laten zodat wij u zo spoedig

Uw rijinstructeur Frank van der Veen. autorijschool contact via de site. mogelijk terug bellen.

U kunt bij ons al een compleet pakket kopen en uw rijbewijs B halen vanaf 889,- euro. Kijk voor alle mogelijkheden op onze prijslijst pagina.

Op deze pagina, autorijschool contact gegevens, geven wij u de mogelijkheid om ons te benaderen via meerdere mogelijkheden zoals hieronder het contact formulier. Vul uw gegevens in en laat uw vraag achter zodat wij u binnen 2 dagen kunnen beantwoorden.

 

Mocht u uw bericht liever niet via onze autorijschool contact pagina willen versturen, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of even langs komen bij de autorijschool. De gegevens hiervan vindt u ook op deze pagina. Telefonisch zijn wij te bereiken van 09.00 uur tot 18.00 uur. Mocht u geen gehoor krijgen, spreek dan even een bericht in zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen terug bellen. U kunt hiervoor natuurlijk ook de: Bel mij even terug… app gebruiken, deze staat op elke pagina van onze autorijschool website.

Frank van der Veen
Ik ben een gediplomeerd autorijschool instructeur met CBR certificaten. Ik geef vooral begrijpend les en probeer iedereen rustig en met een beetje humor, autorijles te geven. Mijn doel is jouw zo veilig mogelijk aan het verkeer deel te laten nemen. Daarnaast streven wij er samen naar om jouw in een zo kort mogelijke tijd, je rijbewijs te laten halen. Neem eens een proefles en ervaar een leuk lesuur. Groeten Frank van der Veen.
Frank van der Veen

Latest posts by Frank van der Veen (see all)