Geslaagd voor hun rijbewijs B.

Wij, van Autorijschool Frank van der Veen, zijn blij u te mogen mededelen dat de volgende leerlingen zijn geslaagd voor hun rijbewijs B. Zij hebben hun best gedaan en kunnen hun rijbewijs dan ook gaan ophalen bij het gemeentehuis. Van harte gefeliciteerd, jullie zijn allemaal toppers.

We hopen dat alle leerlingen die zijn geslaagd voor hun rijbewijs bij onze autorijschool, een leuke tijd geslaagd voor hun rijbewijs Bzullen hebben met hun rijbewijs B. Mocht er iemand zijn die de foto graag wil hebben voor zijn of haar Facebook pagina, laat het ons dan even weten. Je kunt hiervoor het mail formulier invullen en even vermelden dat je graag de foto wilt hebben van de pagina: Geslaagd voor hun rijbewijs B. Wij van de autorijschool zullen je dan per mail een kopie toesturen.

Onze autorijschool heeft tevens iedere leerling een bloemetje gegeven en laat hiermee zien dat we blij zijn met onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Mocht u nou ook op deze pagina willen staan met een foto, dan hoeft u ons alleen maar even te mailen en we plaatsen uw foto in de mooie foto slider. Mocht u echter niet meer op deze pagina willen staan, om welke reden dan ook, dan kunt u dit ook even vermelden door een mail te schrijven naar onze rijschool. U hoeft alleen maar even te gaan naar de contact pagina en het mail formulier in te vullen en versturen. Uw foto zal dan zo spoedig mogelijk worden verwijderd.

Frank van der Veen
Ik ben een gediplomeerd autorijschool instructeur met CBR certificaten. Ik geef vooral begrijpend les en probeer iedereen rustig en met een beetje humor, autorijles te geven. Mijn doel is jouw zo veilig mogelijk aan het verkeer deel te laten nemen. Daarnaast streven wij er samen naar om jouw in een zo kort mogelijke tijd, je rijbewijs te laten halen. Neem eens een proefles en ervaar een leuk lesuur. Groeten Frank van der Veen.
Frank van der Veen

Latest posts by Frank van der Veen (see all)