Rijexamen praktijk.rijbewijs praktijk B gehaald bij autorijschool Frank van der Veen

Het sluitstuk van de rijopleiding is natuurlijk het rijexamen. Dit rijexamen praktijk B wordt afgenomen
bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) in Winschoten. Als je voldoende rijervaring hebt opgedaan en je hebt een redelijke kans van slagen, dan wordt, in overleg met uw instructeur, het rijexamen praktijk aangevraagd via het examenreserveringssysteem bij het CBR. Via dit systeem kan je rijschool een examen voor je aanvragen, hiervoor moet je de rijschool machtigen. Ons rijschoolnummer is 6618A1, deze heb je nodig bij het machtigen. Dit kun je hier doen.

Autorijschool Frank vd Veen voor uw rijbewijs

Wanneer je op wilt voor je rijbewijs, moet je de volgende documenten overhandigen:

  • Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs
  • Eventueel het adviesformulier van je tussentijdse toets
  • Zelfreflectieformulier deze invullen naar eigen inzicht

Mocht je vragen hebben of problemen bij het aanmelden voor het rijexamen praktijk B, neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

Frank van der Veen
Ik ben een gediplomeerd autorijschool instructeur met CBR certificaten. Ik geef vooral begrijpend les en probeer iedereen rustig en met een beetje humor, autorijles te geven. Mijn doel is jouw zo veilig mogelijk aan het verkeer deel te laten nemen. Daarnaast streven wij er samen naar om jouw in een zo kort mogelijke tijd, je rijbewijs te laten halen. Neem eens een proefles en ervaar een leuk lesuur. Groeten Frank van der Veen.
Frank van der Veen

Latest posts by Frank van der Veen (see all)