Super aanbieding rijles op Koningsmarkt te Veendam.

Super aanbieding rijles op Koningsmarkt te Veendam.

Op Koningsmarkt te Veendam, staan wij met de autorijschool ook. Kom gezellig even langs en maak kennis met ons. We geven u een kijkje in onze auto’s en tevens even kennismaken met onze rijinstructeur Frank van der Veen.

Op deze dag starten wij met een SUPER AANBIEDING RIJLES. Klik op de foto beneden en u kunt alles lezen over de aanbieding rijles.

We hebben voor u veel uitleg en kunnen op de Koningsmarkt, u de aanbieding rijles voor 29,00 euro uitleggen. Tevens kunt u uw rijles bij ons alvast bepalen en in uw agenda plaatsen. Wij geven duidelijke uitleg over hoe wij lesgeven en hebben geduld voor iedere leerling. Tevens kunt u de slagingspercentage bekijken bij Autorijschool Frank van der Veen.

 

 

Frank van der Veen
Ik ben een gediplomeerd autorijschool instructeur met CBR certificaten. Ik geef vooral begrijpend les en probeer iedereen rustig en met een beetje humor, autorijles te geven. Mijn doel is jouw zo veilig mogelijk aan het verkeer deel te laten nemen. Daarnaast streven wij er samen naar om jouw in een zo kort mogelijke tijd, je rijbewijs te laten halen. Neem eens een proefles en ervaar een leuk lesuur. Groeten Frank van der Veen.
0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *